sablon

Rólam

Saját fotó
2009 szeptemberében egy swarovski medál láttán elhatároztam, hogy én is megpóbálkozom a gyöngyözéssel. Persze voltak régebben is kisérleteim /gyöngyszövés, makramécsomozás, horgolás, kötés, decoupage/ nem igazán említésre méltó sikerrel, illetve alkotással. Ami igazás sikeres és most is szívesen foglakozom vele, az a varrás és a gépi hímzés és valamikor réges régen a keresztszemes hímzés Majd erről is szeretnék képeket közölni, valamikor később./Persze a fényképezés nem az én asztalom, majd férjecském segítségét kérem./

2014. január 8., szerda


Ezt a bejegyzést, valamikor 2012 júliusában tettem.
Most a képek alatt egy kis kiegészítést írtam,mert ebben az érdekes világban szükségesé vált :-(
tehát a régi bejegyzés:

Az  nagy köszönet EWA-nak jár, mert ahogy mondani szokták: Az Ő segítsége nélkül nem jött volna létre....(már az első kilenc sornál megakadtam)  :-)  Köszönöm!

A munka rengeteg volt vele, de szerintem megérte. Kb egy hete van készen, de minél többet fogom a kezemben, annál jobban tetszik. Nem hiszem, hogy lesz belőle még egy, Ő az autómat fogja díszíteni!
és a kiegészítés:

Most, másfél év múlva egy kis helyesbítést kell tennem:-(
Továbbra is nagy köszönet jár Évának a segítségért, hogy a nyelv nem tudásom miatt, Ő volt olyan kedves és a minta  (fejecske) első kilenc sorát németről- magyarra fordította, ill, ha jól tudom, férje is segített.
Neki is nagy köszönet.
Aki, most ezt a bejegyzést olvasod, és talán Te is köztük vagy, akinek ténylegesen írom, a mintát én vettem, melyről még elektronikus számlám is van!!!!
Nem szeretnék ezzel a bejegyzéssel bármilyen lavinát indítani...
Remélem marad  a mi kis "gyöngyös társadalmunk" olyan tiszta, jó szívű, kedves, segítőkész....amilyenbe én csöppentem 2009. szeptemberben.
Üdvözlettel: Anita

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Google Analytics Alternative Clicky