sablon

Rólam

Saját fotó
2009 szeptemberében egy swarovski medál láttán elhatároztam, hogy én is megpóbálkozom a gyöngyözéssel. Persze voltak régebben is kisérleteim /gyöngyszövés, makramécsomozás, horgolás, kötés, decoupage/ nem igazán említésre méltó sikerrel, illetve alkotással. Ami igazás sikeres és most is szívesen foglakozom vele, az a varrás és a gépi hímzés és valamikor réges régen a keresztszemes hímzés Majd erről is szeretnék képeket közölni, valamikor később./Persze a fényképezés nem az én asztalom, majd férjecském segítségét kérem./

2010. szeptember 4., szombat

Eltelt a nyár!!

Igazából , már nagyon régen írtam, illetve raktam képet a blogba, pedig  "dolgoztam" ám!!!  
Most behozom a lemaradást, töltök fel pár képet!
A fényképezés most nehezen sikerült, mindig lusta voltam, vagy későn jutott eszembe, nem volt jó a fény.......aztán nem lettek jók és újra kellett kezdeni az egészet.
Még mindig van olyan kép ami nem igazán jó, azokat majd a hétvégén töltöm!!






A minta itt található!



Gyűrű

Mindig vonzottak a gyűrűk, de olyan nehezen álltam neki!
Nagyon szeretem a nagy, csillogó, villogó gyűrűket, amiket már régebben is készítettem, alapra, szerelőpálcára, csiszolt fánkokból....... imádom mindegyiket, de ezek valahogy mások!!!
Örülök, hogy elkészítettem őket, biztosan lesz folytatása!


Én NAPOCSKÁNAK hívom





Régi kedvenc

Régóta lerakva pihent a minta, aztán egyszer elkezdtem, de nem sikerült, most újból elővettem és igazából a minta alapján most sem sikerült, de valahogy összeállt. Az alap bogyó mintája itt található, én 6mm tekla és 4 mm csiszolt üveg gyöngyből készítettem. A díszítés már más bogyó alapján készült (Dobos Éva Spherule).

Gerbera

Még nem tudom, hogy mi lesz belőle! Medál vagy  kitűző? 




Okno



Minta MU oldalán található

Baroca bogyó nyakláncba foglalva




Színben azonos karkötő már elkészült, a nyaklánc hozzá, kérésre!
 
Google Analytics Alternative Clicky